Бамбуковата бъркалка (часен) се използва от векове за приготвяне на матча. Нейните фини ресни са специално оформени, за да разбиват перфектно матчата, като добавят въздух и създават кремообразна, гладка текстура.
Всички наши бъркалки са ръчно изработени oт 100% бамбук.
КАК ДА ПОДГОТВИШ ЧАСЕНА ЗА УПОТРЕБА:
-
Постави бъркалката в купичка, с ресните надолу.
-
Залей с топла (но не вряла) вода – около 70–80°C, колкото да покрие ресните.
-
Остави да престои 1–2 минути.
Това „разцъфтява“ и омекотява бамбуковите нишки, за да не се чупят при разбиване. -
Започни да разбиваш матчата.
Грижа след употреба:
След всяко разбиване измий часена със студена вода и го остави да изсъхне с ресните надолу върху поставката, за да запази формата си.














Отзиви
Все още няма отзиви.